360 - Virtual Tours of Poiana Brasov and Cabana Postavaru - Cabana Postavaru

Restaurantul Cabana Postavaru

De la ciorbele care îți încălzesc sufletul și grătarul proaspăt, până la faimoasele prăjituri de casă, restaurantul de la Cabana Postăvaru este locul favorit din Poiană pentru a mânca și a te relaxa. Restaurantul este spațios, oferind servicii primitoare, mancare și bauturi gustoase, împreună cu cea mai bună vedere asupra munților și a norilor.

Telecabina Capra Neagră

Prima telecabina la intrarea în Poiană care te duce chiar în vârful muntelui la 1775 de metri deasupra Brașovului. Luați această telecabină pentru cea mai înaltă vedere și cea mai lungă pistă de schi din Poiana Brașov, cu o scurtă plimbare până la Drumul Roșu și Cabana Postavaru.

Telegondola Expres

Noua telegondola din Poiană este cel mai rapid mod de a ajunge în vârf, cu gondole continue care te duc în vârful pârtiei Drumul Roșu la 1727 de metri deasupra Brașovului. Cu Telegondola este cel mai rapid mod de a ajunge la Cabana Postavaru, la doar o scurtă plimbare sau la schi pe Drumul Roșu spre cabană.

Terasa vara Cabana Postavaru

Terasa de la Cabana Postăvaru este locul perfect pentru relaxare după drumeții și ciclism montan în Poiana. Sau doar un loc unde să vă relaxați cu prietenii, familia și patrupedele savurând băuturile și mâncarea gătită perfect pe munte, respirând aer curat și admirând priveliști impecabile ale apusului deasupra norilor.

Terasa iarna Cabana Postavaru

Terasa noastră de iarnă este punctul de întâlnire pentru schiori și snowboard-eri din Poiana Brașov, unde întregul munte se alătură ca o familie pentru a se bucura de zi. Cele mai bune evenimente de iarnă din Brașov se petrec pe terasă, cu DJ și grătar în aer liber, băuturi și cazare peste noapte. Nu există un loc mai bun pentru a fi iarna! Așadar, asigurați-vă că veți consulta programul nostru de evenimente pentru a vă asigura că nu pierdeți toată distracția!

© Cabana Postavaru. All rights reserved site by: