Activitati | Activitati la Cabana Postavaru in Poiana Brasov

Activitățile Cabanei Postavaru păstrează aventura în mișcare atat iarna,cat si vara de la schi & snowboard iarna la stațiunea de schi Poiana Brașov, la drumetii si plimbari, aventuri 4X4, cu ATV-uri de închiriat . Află mai mult mai jos cu link-uri și contacte in caz ca aveți nevoie pentru a planifica vacant in Poiana Brasov.

1-activities-skisnowboard

Schi & Snowboarding

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune de schi din România, cu o multime de partii de diferite dificultati pentru fiecare nivel de schior sau snowboarder, toate stabilite într-un peisaj rustic in pădure. Veniți și stați cu noi și la Cabana Postăvaru și începe ziua cu acces direct la mai multe partii.

Pentru pagina noastra cu harta din Poiana Brasov click aici

Pentru a solicita informații despre schi și snowboard si închiriere de echipament, faceți click aici

1-activities-skisnowboard

Drumeții & plimbari

Stați la Cabana Postăvaru in vara treziti-va in uluitoare luxuriante peisaje verzi de pădure in Poiana Brașov in munții din jur. Poiana Brasov are trasee fantastice pentru drumeții și plimbări și putem aranja ghiduri , dacă doriți. Stati departe de agitația orașului și relaxați-vă cu noi la Cabana Postăvaru.

1-activities-skisnowboard

Ciclism montan

Poiana Brasov este perfect pentru amatorii de ciclism montan, cu o multitudine de trasee pe tot muntele. În lunile de vară Poiana Brașov are întotdeauna o Telecabina / gondolă care rulează pentru a merge cu bicicletele dvs. pe munte și Cabana Postăvaru este mereu deschisa pentru a rămâne noaptea, sau pur și simplu pentru a va opri la o bautura racoritoare.

1-activities-skisnowboard

4X4 & ATV

Cabana Postăvaru lucreaza alături de Royal Compass Summer Tours, pentru o aventură: excursii în aer liber. Fie că doriți să iesiti cu un 4X4 rutier prin munți, fie sa va aventurati cu un ATV pentru o misiune in munte, Royal Compass va fi alegerea perfecta.

Pentru a solicita informații despre 4X4 & ATV închiriere/excursii , du-te la site-ul Royal Compass:

1-activities-skisnowboard

Călărie

Daca va place călăria și doriti să fie inclus in sederea dvs la Cabana Postăvaru, vom lucra alături de Cristina Calarie Center, un ecvestru modern, cu sediul in Rasnov, situat la o distanță scurtă de la Cabana Postăvaru. Cristina Calarie Center este un loc unde iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, intr-o plimbare călare în câmp sau în pădure, lectiile de calorie fiind disponibile si pentru copii, dar si pentru adulti.

Pentru a solicita informații despre călărie, întrebați-ne la bar sau navigati pe site-ul web Cristina Calarie Center:

© Cabana Postavaru. All rights reserved site by: